Вже з 1 липня правоохоронці посилять контроль за рухом на перехрестях, а також по смугах для громадського транспорту.

Законопроект про підвищення штрафу за перевищення швидкості підготували в МВС. Про це заявив заступник голови відомства Антон Геращенко.



Згідно з проектом закону, штрафи для тих, хто перевищив допустиму швидкість більше, ніж на 50 км/год, можуть досягати 3400 грн. При цьому на даний момент якщо людина перевищила допустиму швидкість до 50 км/год, то протягом десяти днів вона повинна заплатити 127,5 грн, якщо більше 50 км/год - 510 грн.

Також з 1 липня в Україні запускають й інші функції системи: почнуть контролювати проїзд перехресть на червоне світло і їзду по смузі для громадського транспорту.

Нагадаємо, що на дорогах України з 'явиться цілодобовий ваговий контроль. Міністр інфраструктури анонсував запуск по всій Україні 40 стаціонарних вагових комплексів на дорогах.

Також повідомлялося, що в Україні з'явиться мережа "розумних доріг". Дороги будуть обладнувати інтелектуальними системами, що підвищують безпеку та ефективне управління транспортними потоками.

Адвокат Харків, Київ, Україна - юридичні послуги: розлучення, розділ майна, аліменти, реєстрація підприємства, реєстрація ТОВ, реєстрація торгової марки, реєстрація ФОП, позбавлення батьківських прав