Компанія Адвокат Ящук і партнери швидко і якісно надає послугу з додавання бенефіціара.

Для замовлення послуги необхідно надати інформацію про бенефіціара і власність. На підставі цієї інформації ми підготуємо проекти документів, супроводимо у нотаріуса і проведемо відповідні зміни.

Контакти для замовлення послуги з додавання бенефіціара:

Life:) (063) 374-43-13,

МТС (066) 744-54-43,

KyivStar (096) 735-35-76

Офіс: станція метро "Університет", вул. Сумська, 47, код 358 (сірі двері праворуч від Медтехніки), 1-й поверх.

3744313@gmail.com

Нагадуємо, що з 28 квітня 2020 року набрав чинності Закон України № 361-IX "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження"

Серед іншого, Законом внесено зміни до процедури розкриття інформації про кінцевих бенефіціарних власників.

Юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, зобов "язані подати державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності протягом 3 місяців з дня набрання чинності нормативно-правового акта, яким буде затверджено форму та зміст структури власності.


Юридичні особи зобов'язані підтримувати інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності в актуальному стані, оновлювати її та повідомляти державного реєстратора про зміни протягом 30 робочих днів з дня їх виникнення, та подавати державному реєстратору документи, що підтверджують ці зміни. Якщо зміни в структурі власності та інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи відсутні, юридичні особи зобов'язані повідомляти держреєстратору про відсутність таких змін при проведенні державної реєстрації будь-яких змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі.

Крім того, щорічно, починаючи з наступного року з дати державної реєстрації, протягом 14 календарних днів, юрособи повинні підтверджувати відомості про кінцевого бенефіціарного власника.

Для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника необхідно буде надавати державному реєстратору:

  • заяву про підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника;
    структуру власності за формою та змістом, визначеним відповідно до законодавства;
  • витяг, виписку або інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру, що підтверджує реєстрацію юридичної особи - нерезидента в країні його місцезнаходження - у разі, якщо засновником юридичної особи є юрособа - нерезидент;
  • нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником юридичної особи, - для фізичної особи - нерезидента і, якщо такий документ оформлено без застосування коштів Єдиного державного демографічного реєстру - для фізичної особи - резидента.


Ненадання або несвоєчасне надання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юрособи або про її відсутність, або документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи - тягне за собою накладення штрафу на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу), від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис. до 51 тис. грн).

Адвокат Харків, Київ, Україна - юридичні послуги: розлучення, розділ майна, аліменти, реєстрація підприємства, реєстрація ТОВ, реєстрація торгової марки, реєстрація ФОП, позбавлення батьківських прав