Комісія з надзвичайних ситуацій Києва дозволила ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрам і театрам працювати після 22 годин, - заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

"Повідомлю, що сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрам і театрам працювати після 22 годин. - З дотриманням санітарних норм і регламентів. Робота розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів обмежені до 22 годин ", - зазначив мер.

Кличко заявив, що місто продовжує перевірки суб 'єктів господарювання на дотримання регламентів роботи. Тільки минулого місяця спеціальна комісія, в яку входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції і Муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.


"Виявлені порушення на продовольчих ринках і в магазинах, в торгових центрах, в кафе і ресторанах. Порушників штрафують. Але турбує той факт, що підприємці почали нехтувати елементарними правилами, наражаючи на небезпеку і своїх співробітників, і відвідувачів. А це може призвести до спалахів хвороби. І тоді нам доведеться знову повернутися до суворих обмежень. Я хотів би, щоб всі це розуміли ", - підкреслив Кличко.

Адвокат Харків, Київ, Україна - юридичні послуги: розлучення, розділ майна, аліменти, реєстрація підприємства, реєстрація ТОВ, реєстрація торгової марки, реєстрація ФОП, позбавлення батьківських прав